Fredag, idag.

Jarå,
nu har jag fått för mej att ja ska skriva igen.
Jag har tänkt jätte ofta att nu ska jag skriva, men aldrig blivit av.

Förra tisdagen hade vi frilufts dag i skolan så jag och några vänner for och red till sund, det var rättså roligt faktist, fick en häst som heter Nott , en ganska tjock och söt liten häst. Vi fick trava lite och sådär. Var lite dyrt bara...

I onsdags hade vi en "välj sjön" dag, så vår klass och 9b&9e for till birka båten och kollade runt lite, sen gick vi till sjömans skolan och kollade runt lite där, gjorde knutar&kolla livräddningspoolen& massa saker, sen åt vi lunch där, sen gjorde vi nog inget mera, for hem, rättså tråkigt tycker jag, gillar inte båtar så skulle nog aldrig jobba på en.

Skola varje dag nudå, väldigt tråkigt faktist, inga roliga timmar alls.
På slöjden som brukar vara roligt måst vi sy barnkläder och det är tråkigt.
Och profilen måste vi göra en film om vad som hände före mamma mia filmen, och vi är två klasser som inte vet vad man ska göra, så du fattar att de går dåligt.
Fast idag satt jag och Malin på timmen och gjorde början på ett ljudmanus, alltså vi satt och lyssnade på Abba i två timmar! haha, det var roligt...
Medans vi har två timmar tråkigt filmgörande, får halva klassen ha hemkunskap, och de skulle jag mycket hellre ha...

Idag var Matte till mej efter skolan, vi spela lite kort å titta lite på tv  å sånt skoj :)

Och jag har tittat på one tree hill, men avsnitten tog slut och har inga flera, så nu har jag tråkigt.

Nästa fredag är vi lediga från skolan för att vi ska ha dagsverket, samla in 15€, så jag ska hjälpa pappa med att sälja majs, på skördefesten och kanske på bolstaholm eller vad det nu hette :) haha, det blir nog bra, eller bättre än skolan iallafall.

Imorse fick jag jättelust att shoppa julklappar med min syster, tänkte messa henne men kom på att klockan bara var 6 hos henne, haha.
Saknar henne massa <3


Får hoppas ja kommer ihåg att skriva snart,
harebra!  Jadå, detta är min klass !

RSS 2.0